Design magazin
Design magazin
Gyűrű

Ballerina

Gyűrű A tervező iránti szeretet a klasszikus zene és az orosz balett iránt inspirálta őt ennek a gyűrűnek a megalkotásához, amely lehetőséget kínál az egyik erőssége bemutatására: organikus formákkal történő tervezés. Ezt a rózsa arany gyűrűt és rózsaszín zafírral körülvett morganit kőjét látni kell. Az előlap kialakítása lehetővé teszi, hogy az értékes drágakövek szikrája átvillanjon és megjelenítse színeit, miközben a balerina figura és a hullámos kőelrendezés a gyűrű dinamikus alakját alkotja, és azt a benyomást kelti, hogy a balerina lebeg a kezedben.

Projekt neve : Ballerina, A tervezők neve : Larisa Zolotova, Ügyfél neve : Larisa Zolotova.

Ballerina Gyűrű

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.