Design magazin
Design magazin
A Pohár

Flourishing

A Pohár A Flourishing Shot üvegáru darabja a virágzó társadalom számára. Az üveg egy szokásos 0,04L-es lövés, amelyet kristálytiszta változatban, valamint az üvegfestés révén elért különböző színekkel állítanak elő. A profil egy dodekagonális alakból készül, amely természetesen átmegy kis átmérőjűről nagyra és fordítva, így egy egyedi szoborból áll, amely hasonlít egy virágra. A dodekagon kiválasztásának oka annak tizenkét oldala volt, amelyek az év minden hónapját képviselik. A cél az volt, hogy lehetővé tegyék az emberek számára, hogy kedvenc alkoholos italukat egy kis művészettel élvezhessék.

Projekt neve : Flourishing, A tervezők neve : Miroslav Stiburek, Ügyfél neve : MIROSLAVO.

Flourishing A Pohár

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.