Design magazin
Design magazin
Szék

Yan

Szék A gyerek mindig jó inspiráció. Így inspirálta és készítette a Yan székét. A „Yan” szem jelentése kínaiul. A gyerekek szemszögéből ihlette a Yan székét, hogy kifejezzék, milyen csodálatos és színes a világ gyerek szemével. A széklet alakja a szem keresztmetszetéből származik. Az élénk színű szövet felhasználásával ábrázolja a csodálatos világot, és ellentétben áll az átlátszó átlátszó akrilszálakkal.

Projekt neve : Yan, A tervezők neve : Irene Lim, Ügyfél neve : Shin.

Yan Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.