Design magazin
Design magazin
A Zöldség Kannájának

Natures Art

A Zöldség Kannájának A csomagolás kialakításában a kézzel rajzolt ábrák és a vörös és a lila szín kombinálódik. Ezeknek a színeknek a beillesztése ellentétben van a fehér vászon fekete vonalát ábrázoló illusztrációival, tükrözve a termékek természetes eredetét a kannában. A kompozíció középpontja kissé balra van helyezve, így a logó és a termékleírás jobb oldalán jelenik meg. Az illusztrációk grafikusan leírják a zöldségeket nagy mennyiségű részlet felhasználásával.

Projekt neve : Natures Art, A tervezők neve : Gabriela Chelsoi | CreativeByDefinition, Ügyfél neve : Gabriela Chelsoi - CreativeByDefinition.

Natures Art A Zöldség Kannájának

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.