Design magazin
Design magazin
Váza

Flower Shaper

Váza Ezek a vázasorozatok az agyag képességeivel és korlátaival, valamint az önálló 3D-s agyagnyomtatóval való kísérletezés eredménye. Az agy nedves, lágy és rugalmas, de szárazon kemény és törékeny. A kemencében történő hevítés után az agyag tartós, vízálló anyaggá alakul. A hangsúly az érdekes formák és textúrák létrehozására irányul, amelyeket nehéz és időigényes elkészíteni, vagy akár nem is lehet végrehajtani a hagyományos módszerekkel. Az anyag és a módszer meghatározta a szerkezetet, a textúrát és a formát. Mindannyian együtt dolgozunk a virágok formájában. Más anyagot nem adtak hozzá.

Projekt neve : Flower Shaper, A tervezők neve : Dave Coomans and Gaudi Hoedaya, Ügyfél neve : xprmnt.

Flower Shaper Váza

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.