Design magazin
Design magazin
Lámpa

Lunipse

Lámpa A "Lunipse" üvegből és ultrakarcos acélból készült mennyezeti étkezőasztali lámpakészlet, amelybe csomagolják, és amelyet a holdfogyatkozás jelensége ihlette, mivel a napfény a Föld légköre visszavetette az árnyékkúpot. A cél az, hogy a holdfény és a holdfogyatkozás bemutatása az otthoni légkörbe kerüljön. A teljesítmény és az esztétikai szépség összekapcsolódnak, és érzelmi kapcsolatot teremtenek a "Lunipse" és a felhasználó között, szélesebb fényt és jobb diffúziót és megvilágítást biztosítanak. Ezek a vonzó acél burkolatú lámpaernyők a modernitás érzetét adják.

Projekt neve : Lunipse, A tervezők neve : Nima Bavardi, Ügyfél neve : Nima Bvi Design.

Lunipse Lámpa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.