Design magazin
Design magazin
A Panoráma Fotózás

Beauty of Nature

A Panoráma Fotózás A Természet szépsége fényképészeti munka széles látószögű táj formájában. Ezt a művet filmművészet egy másik formájává tették. A fotós a szokásosól eltérő fényképeket kíván bemutatni. Munkája a kompozícióra, a színtónusra, a világításra, a kép élességére, a részlet tárgyra és az esztétikára összpontosít. Ehhez a munkához Canon 5D Mark III fényképezőgépet használt, 16-35 mm-es F2.8 LII lencsével. Ami a kamera beállításait illeti, 1/450 mp, F2,8, 35 mm és ISO 1600h értékre állította.

Projekt neve : Beauty of Nature, A tervezők neve : Paulus Kristanto, Ügyfél neve : AIUEO Production.

Beauty of Nature A Panoráma Fotózás

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.