Design magazin
Design magazin
Kanapé

Marilyn Two Seat

Kanapé A lenyűgöző Marilyn Monroe és kis fehér ruhája ihlette. Eleganciája ragyog ezen kanapé lábának rajza során, kiemelve egy speciális kárpitozási technikát, amely a ruha mozgását szimulálja. A Marilyn kanapé ígéri, hogy így teljesíti a szobáját egy olyan eleganciával, amely túlmutat a formák értelmezésén, és elragadja a valaha leginkább ikonikus dívák minden csillogását és szexualitását.

Projekt neve : Marilyn Two Seat, A tervezők neve : Rafaela Luís, Ügyfél neve : Kalira Design.

Marilyn Two Seat Kanapé

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.