Design magazin
Design magazin
A Karton Botfa

Polypony

A Karton Botfa Legyen saját poliponja (sokszögből és póniból) kartonpálca, amely fantasztikus erőforrás a szerepjáték ösztönzésére és a gyermek fantáziájának ösztönzésére. Ez egy találékony és játékos barkácsjáték, amelyet gyerekekkel készíthet. Kartonlapból és papírcsőből áll, amelyek környezetbarát és 100% -ban újrahasznosíthatóak. Az utasítás könnyen követhető, csak összehajtogatva, összeillesztve a sablonon lévő számokat és ragasztva össze a széleket a megfelelő számmal. Bárki összeállíthatja. A szülők és a gyerekek díszíteni tudják maguknak a játékok készítését.

Projekt neve : Polypony, A tervezők neve : Sudaduang Nakhasuwan, Ügyfél neve : Mela.

Polypony A Karton Botfa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.