Design magazin
Design magazin
Az Irodai Belsőépítészet

Ipek University Presidency

Az Irodai Belsőépítészet Az épület területe 8500 m2, földszintből és négy emeletből áll. A galériaterület tehát egy kör alakú lépcső, amely a földszinten egy fa mellvéddel végződik, és mindkét formai szempontból kiemelkedik a folytonosságról. Ez a dinamikus faszerkezet fogalmi szemléletű "tudás spirál" formájában alakult ki. Ez elsősorban az épületben lévő spirál faszerkezettel érezhető. A mennyezeti rendszer repülési perforációként van kialakítva, szemben a fa spirállal összefonódó ellentétes formával. A mennyezeti rendszer hangsúlyozza a fa spirálját.

Projekt neve : Ipek University Presidency, A tervezők neve : Craft312 Studio, Ügyfél neve : Craft312 studio.

Ipek University Presidency Az Irodai Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.