Design magazin
Design magazin
Az Események Promóciója

Typographic Posters

Az Események Promóciója A tipográfiai plakátok a 2013-ban és 2015-ben készített plakátok gyűjteménye. Ez a projekt magában foglalja a tipográfia kísérleti alkalmazását vonalak, minták és izometrikus perspektívak felhasználásával, amelyek egyedi észlelési élményt generálnak. A poszterek mindegyike kihívást jelent, hogy kommunikáljunk a típus egyetlen felhasználásával. 1. Plakát Felix Beltran 40. évfordulójának ünneplésére. 2. Plakát a Gestalt Intézet 25. évfordulójának ünneplésére. 3. Poszter, hogy tiltakozzanak Mexikóban eltűnt 43 hallgató ellen. 4. A Passion & Design V. konferencia poszter. 5. Julian Carillo tizenhárom hangja.

Projekt neve : Typographic Posters, A tervezők neve : Manuel Guerrero, Ügyfél neve : BlueTypo.

Typographic Posters Az Események Promóciója

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.