Design magazin
Design magazin
Az Étel

Drink Beauty

Az Étel A Drink Beauty olyan, mint egy gyönyörű ékszer, amelyet inni lehet! Két tárgy kombinációját készítettük, amelyeket külön használtunk a teával: szikla cukorkák és citromos szelet. Ez a kivitel teljesen ehető. A citromszeletek hozzáadásával a cukorka szerkezetéhez íz hihetetlenül jobbá válik, és élelmezési értéke növekszik a citrom-vitaminok miatt. A tervezők egyszerűen cserélték ki azokat a pálcákat, amelyekhez a sziklacukor kristályokat tartották, egy szelet szárított citrommal. Az Drink Beauty a modern világ teljes példája, amely összehozza a szépséget és a hatékonyságot.

Projekt neve : Drink Beauty, A tervezők neve : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Ügyfél neve : Creator studio.

Drink Beauty Az Étel

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.