Design magazin
Design magazin
Turisztikai Attrakció

The Castle

Turisztikai Attrakció A kastély egy magánprojekt, amelyet húsz évvel ezelőtt, 1996-ban indítottak egy gyermekkori álomból, hogy saját kastélyt építsenek, ugyanúgy, mint a mesékben. A tervező építész, kivitelező és a táj tervezője. A projekt legfontosabb elképzelése egy olyan hely létrehozása a családi kikapcsolódáshoz, mint egy turisztikai attrakció.

Projekt neve : The Castle, A tervezők neve : Georgi Tumpalov, Ügyfél neve : Renaissance Ltd..

The Castle Turisztikai Attrakció

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.