Design magazin
Design magazin
A Turisztikai Attrakció

In love with the wind

A Turisztikai Attrakció Vár A szélbe szerelmes 20. századi tartózkodási hely 10 hektáros tájon helyezkedik el, Ravadinovo falu közelében, a Strandza-hegy szívében. Látogasson el és élvezze a világhírű gyűjteményeket, lenyűgöző építészetet és inspiráló családi történeteket. Pihenjen az idilli kertek között, élvezze az erdei és a tóparti sétákat, és érezze a mese szellemét.

Projekt neve : In love with the wind, A tervezők neve : Georgi Tumpalov, Ügyfél neve : Renaissance Ltd..

In love with the wind A Turisztikai Attrakció

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.