Design magazin
Design magazin
Szék

Three Legged

Szék A Három lábú szék kézműves eszköz, amelyet pihenésre és díszítésre terveztek. Génjein belül a famegmunkálás lényege. A székek háttámlájának formáját természetes kötél hozza létre, amelyet az ülés alatt elhelyezett csavaró pálca a helyére nyújt. Ez egy nagyon hatékony meghúzási módszer, amely megtalálható a hagyományos íjfűrészeknél, a famegmunkáló kéziszerszámnál, amelyet a tapasztalt kézművesek a mai napig használtak. A három láb praktikus megoldás a formatervezés egyszerű, mégis stabil megőrzésére minden felületen.

Projekt neve : Three Legged, A tervezők neve : Ricardo Graham Ferreira, Ügyfél neve : oEbanista.

Three Legged Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.