Design magazin
Design magazin
Spa, Szépségszalon

LYNX CLUB Business & Beauty

Spa, Szépségszalon Három emeletből álló komplexum. Belső tér az első és a második emeleten tér stílusban. A hallból és öt csarnokból áll, medencékkel és SPA zónákkal. Minden egyes terem műszakilag felszerelt, többcélú, lakonikus legegyszerűbb formájú, biztonságos és kényelmes. Minden szoba színsémával rendelkezik. A futurizmus és a szürrealizmus elemeit kínáljuk, amelyek hangsúlyozzák a belső identitást. A 3. emeleten az előcsarnok, étterem és a szerző szállodák SPA számokat helyeztek el

Projekt neve : LYNX CLUB Business & Beauty, A tervezők neve : Gurleva Marina, Ügyfél neve : Gurleva Marina.

LYNX CLUB Business & Beauty Spa, Szépségszalon

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.