Design magazin
Design magazin
Az Órák Vásárának Bevezető Területe

Salon de TE

Az Órák Vásárának Bevezető Területe Bevezetésre került egy 1900 m2 alapterületű területtervezés, mielőtt a látogatók felfedezték a Salon de TE 145 nemzetközi óráját. Annak érdekében, hogy megragadja a látogató elképzeléseit a luxus életmódról és a romantikáról, a „Deluxe Train Journey” fő koncepcióját fejlesztették ki. A dramatizáció megteremtése érdekében a recepciós beszélgetést nappali állomás-témává alakították, amely a belső terem előcsarnokának esti vonatpályájával párhuzamos volt, életnagyságú vonatkocsi-ablakokkal, amelyek mesélő látványt bocsátanak ki. Végül egy multifunkcionális színpadi színpad nyílik a különféle márkás vitrinek számára.

Projekt neve : Salon de TE, A tervezők neve : Hong Kong Trade Development Council, Ügyfél neve : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Az Órák Vásárának Bevezető Területe

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.