Design magazin
Design magazin
A Logó

Mr Woo

A Logó Woo úr kettős jelentéssel bír: Az első szándék az önmegvalósítás ígéretét tükrözi, amelyet a Zen tükröz. Egy másik szempont az élet iránti általános hozzáállás, mint például a (helyes) döntések meghozatalakor. Ebben a szellemben az ember úgy dönt, hogy mit szeret. Woo úr azt a benyomást kelti az emberekben, hogy magabiztosan, oktatott, kulturáltan és humorosan valósítja meg magát. Következésképpen Mr. Woo, a kabalája, aki humoros, magabiztos és ragyogó. Woo emlékezteti az embereket a fókavágásra - a Kínából származó hagyományos művészeti formára -, amely kifejezi a kínai esztétikát és kultúrát.

Projekt neve : Mr Woo, A tervezők neve : Dongdao Creative Branding Group, Ügyfél neve : Mr. Woo.

Mr Woo A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.