Design magazin
Design magazin
A Logó

Sealink Impression

A Logó A 西 kínai karaktert, amelyet „xi” -nek ejtünk, a tervezésben használtuk, és létrehoztunk egy releváns mintát. Ez a hagyományos pecsét karakter erőteljes, ám mégis finom benyomást kelt. A látvány tükrözi a hagyomány és a modernitás kombinációját. Ezen felül a napkelte képe a kínai esztétikát testesíti meg. A kabalája számára végtagokat adtak hozzá, hogy élénk legyen. A szem használata keleti szépség is, hangsúlyozva a kultúra eredetét. Mint ilyen, x 君 'xi lin jun', az alázatos, barátságos és kedves kabalája került bemutatásra.

Projekt neve : Sealink Impression, A tervezők neve : Dongdao Creative Branding Group, Ügyfél neve : Sealink Impression Group .

Sealink Impression A Logó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.