Design magazin
Design magazin
A Collier

Eves Weapon

A Collier Eve fegyvere 750 karátos rózsa és fehérarany. 110 gyémántot (20,2 kt) tartalmaz, és 62 szegmensből áll. Mindegyiknek két teljesen eltérő megjelenése van: oldalnézetben a szegmensek alma alakúak, felülnézetben V alakú vonalak láthatók. Mindegyik szegmens oldalra van osztva, hogy létrejöjjön a rugótartó hatás, amely a gyémántokat tartja - a gyémántokat csak feszítés tartja. Ez előnyösen hangsúlyozza a fényerőt, a ragyogást és maximalizálja a gyémánt látható fényét. Rendkívül könnyű és tiszta kialakítást tesz lehetővé, a nyaklánc mérete ellenére.

Projekt neve : Eves Weapon, A tervezők neve : Britta Schwalm, Ügyfél neve : Brittas Schmiede.

Eves Weapon A Collier

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.