Design magazin
Design magazin
Reflektorfény

Thor

Reflektorfény A Thor egy Ruben Saldana által tervezett LED-es reflektorfényszóró, nagyon magas fluxussal (4,700Lm-ig), csak 27W-tól 38W-ig (a modelltől függően) fogyasztva, és optimális hőkezeléssel, csak passzív disszipációt használ. Ez teszi a Thort egyedülálló termékként a piacon. Osztályán belül a Thor kompakt méretei vannak, mivel a meghajtó be van építve a lámpakarba. Tömegközéppontjának stabilitása lehetővé teszi, hogy annyi Thor-t telepítsünk, amennyit csak akarunk, anélkül, hogy a pálya megdöntne. A Thor egy LED-es spotlámpa, amely ideális olyan környezetben, ahol nagy szükség van a fényáramra.

Projekt neve : Thor, A tervezők neve : Rubén Saldaña Acle, Ügyfél neve : Rubén Saldaña - Arkoslight.

Thor Reflektorfény

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.