Design magazin
Design magazin
Szék

Ane

Szék Az Ane széken szilárd fűrészáru található, amely úgy tűnik, hogy harmonikusan, mégis függetlenül a fa lábaitól, az acélkeret fölött lebeg. A tervező kijelenti, hogy a minőségi, környezetbarát fából készült kézzel készített ülés az egyfajta fa formájának többszörös darabjainak egyedülálló felhasználása révén alakul ki és dinamikusan vágott. A széken ülve a hátsó szög enyhe emelkedése és az oldalsó lehúzási szögek oly módon befejeződnek, hogy természetes, kényelmes ülőhelyzetet biztosítsanak. Az Ane széklet éppen annyira komplexitású, hogy elegáns kivitelű legyen.

Projekt neve : Ane, A tervezők neve : Troy Backhouse, Ügyfél neve : troy backhouse.

Ane Szék

Ez a kivételes formatervezési minta a játék, a játékok és a hobbi termékek dizájnversenyének platinatervezési díja. Mindenképpen látnia kell a platina díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezzen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív játék-, játék- és hobbitervezési munkát.

A nap tervező interjúja

Interjúk világhírű tervezőkkel.

Olvassa el a legújabb interjúkat és beszélgetéseket a formatervezésről, a kreativitásról és az innovációról a design újságíró és a világhírű tervezők, művészek és építészek között. Tekintse meg a legújabb tervezői és díjnyertes terveket, amelyeket híres tervezők, művészek, építészek és innovátorok készítettek. Fedezzen fel új betekintést a kreativitásba, az innovációba, a művészetekbe, a tervezésbe és az építészetbe. Ismerje meg a nagyszerű tervezők tervezési folyamatait.