Design magazin
Design magazin
Függő Lámpa

Golden cuboids

Függő Lámpa A Gobo aranykoboidja a harmónia összességében készül. A többrétegűek, a feszesség és az arany arány központi helyet foglal el ebben a kialakításban. ez a szépség és valamiféle konzisztencia kulcsa az aranykoboid hatalmában. Ez a rögzítőelem felfüggesztés működik egy szíjtárcsás rendszeren. Számos különféle formát ölthet, amelyek kiszűrik a fénysugarakat, és így árnyékos, tiszta és változatos vonalakkal díszíthetik a helyiséget. A tisztaságot és a megvilágítást fokozza a használt anyagok könnyűsége.

Projekt neve : Golden cuboids, A tervezők neve : Nicolas Brevers,, Ügyfél neve : Gobo.

Golden cuboids Függő Lámpa

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.