Design magazin
Design magazin
A Grafikai Katalógus

Grafika ASP Krakow

A Grafikai Katalógus A Jubileumi album a krakkói Szépművészeti Akadémia Grafikai Karának 45. évfordulóját ünnepli. Az iskola kiemelt témáinak széles spektrumát tartalmazza: a tanárok és a hallgatók műalkotásai, archív fotók, a tanárok foglalkoztatásának ütemterve, az akadémia épületeinek térképe, a diplomások indexe. Minőség: 3 különböző rész; 5 fedőlap felére hajtva, mint a hagyományos kartonpapír-aktatáskák; fémnyomtató mátrixot idéző borítók színes és dombornyomott címei; tervezett szándékos nyomtatási hibák; varrott-ragasztott kötés egy látható gerincvel, amelyet egy hasi szalag borít.

Projekt neve : Grafika ASP Krakow, A tervezők neve : Aleksandra Toborowicz, Ügyfél neve : Faculty of Graphic Arts at the Jan Matejko Academy of Fine Arts in Cracow.

Grafika ASP Krakow A Grafikai Katalógus

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.