Design magazin
Design magazin
Az Iskolai Belsőépítészet

Ipek University

Az Iskolai Belsőépítészet 16500 m2 alapterületű előkészítő iskola, összesen 7 üzlet és osztálytermek, tárgyalótermek, irodai padló, előadótermek, 2 kávézó és előcsarnok, ahol egy struktúrát terveztek. Összességében a földszinti bejárat és a kávézó üdvözlő része egybeolvadt, és a galériatér minden emeletére épült, és olyan rétegeket hozott létre, amelyek megkülönböztetik az észlelést a tervezési megközelítés minden szintjén.

Projekt neve : Ipek University , A tervezők neve : Craft312 Studio, Ügyfél neve : Craft312 Studio.

Ipek University  Az Iskolai Belsőépítészet

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.