Design magazin
Design magazin
Szék

La Chaise Impossible

Szék Vonzó tiszta dizájn. A "Lehetetlen szék" csak két lábon áll. Ez könnyű; 5-10 kg. Mégis erős, hogy akár 120 kg-ig is támogassa. Gyorsan gyártható, gyönyörű, robusztus, örökké tartó, rozsdamentes, nincs csavar és nincs köröm. Moduláris több pozícióra és különböző felhasználásokra, műalkotás, sziklás, szórakoztató, teljesen újrahasznosítható és környezetbarát, tömörfa és alumínium csövekből készül, amelyek örökké tartósak. (A szerkezet különböző anyagokból, például műanyagból, fémből vagy betonból készülhet nyilvános helyekre. Az ülés textilből vagy bőrből készül.)

Projekt neve : La Chaise Impossible, A tervezők neve : Enrique Rodríguez "LeThermidor", Ügyfél neve : LeThermidor.

La Chaise Impossible Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.