Design magazin
Design magazin
Bár Asztal

Par 789232

Bár Asztal A Par 789232 sávtáblát az organikus tervezési alapelvek és a természet ihlette, a sávtáblázat kialakítását egy parametrikus algoritmus készítette, amely a forma létrehozásának magjaként a 789232 számot használja, ezért a forma Par 789232 nevet kapja. Összességében modern formatervezés. egyedi formájú és alakú, kereskedelmi és háztartási használatra is alkalmas.

Projekt neve : Par 789232, A tervezők neve : Ivan Mickewicz, Ügyfél neve : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Bár Asztal

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.