Design magazin
Design magazin
Padlólapok

REVICOMFORT

Padlólapok A REVICOMFORT kivehető és újrafelhasználható padló. Gyorsan és könnyen alkalmazható. Használatra kész. Ideális az átalakításhoz. Egyetlen termékben ötvözi a teljes testű porcelánlapok műszaki jellemzőit, az időmegtakarítás egyszerűsített elhelyezését, a könnyű mobilitást és a különböző terekben történő újrafelhasználást. A REVICOMFORT számos Revigrés kollekcióban elkészíthető: különféle effektusok, színek és felületek.

Projekt neve : REVICOMFORT, A tervezők neve : Revigres, Ügyfél neve : Revigres.

REVICOMFORT Padlólapok

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.