Design magazin
Design magazin
Társasjáték

Orbits

Társasjáték Az Orbits egy űr ihletésű társasjáték, amelynek célja a stratégiai gondolkodás és a kéz-szem koordináció fejlesztése. Javítja a logikai, kinetikus és térbeli intelligenciát. A játék végtelen sokféle kombinációt kínál. Az Orbits 2-4 játékos és 8 éves vagy annál idősebb emberek számára alkalmas. A játék célja az összes keringési görbe stabilizálása anélkül, hogy másokkal érintkezne. A helyes lépés a görbe áthaladása az előző stabilizált görbe felett vagy alatt. Ha egy görbe érintkezésbe lép egy másikkal, akkor a forduló a következő játékosra kerül. Tervezze meg stratégiáját, és ne vegye fel a kapcsolatot a görbékkel!

Projekt neve : Orbits, A tervezők neve : Altug Toprak and Ezgi Yelekoglu, Ügyfél neve : Orbits.

Orbits Társasjáték

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.