Design magazin
Design magazin
A Kézműves Klasszikus Mennyezet

Rayon

A Kézműves Klasszikus Mennyezet A Rayon kézműves mennyezet tömör tölgyből készül, egy étkezőben egyiptomi magánszemély számára. A francia klasszikus stílusú mű alkotása és kivitelezése közel egy évig tartott. Az egyiptomi kézművesek által kézműves formátum 4,25 és 6,80 m, mindegyiket kézműves tömör tölgyfa motívumok fedik, míg a szatén csillogás és a patina a szüreti külsőt teremtette. A tervezési koncepció a napra hasonlít, amelynek krepuszkuláris, mint a sugarai. A sugarak célja az volt, hogy kiderítsék azokat a leveleket és ágakat, amelyek megkülönböztetik a ragyogó francia klasszikus hangulatot.

Projekt neve : Rayon, A tervezők neve : Dalia Sadany, Ügyfél neve : Dezines Dalia Sadany Creations.

Rayon A Kézműves Klasszikus Mennyezet

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.