Design magazin
Design magazin
Szék

Chair with Belly Button

Szék A Belly Button szék egy könnyű és hordozható szék, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kihasználják a körülötte lévő tereket, például a lépcsőket, a padlót vagy a halom könyvet, hogy kényelmesebben ülhessenek. A szék kialakítása újradefiniálja a hagyományos ülések gondolatát, váratlan ülési lehetőségekkel. A székek képe álomszerű forgatókönyvből származik - egy hajlékony és olvadó forma egy csoportja szóródik egy térben. Csendben a falnak és a sarkoknak támaszkodnak, mintha aludtak volna kis társak. Mindegyik széknek megvan a saját hasagombja, hogy kicsit játékossá váljon.

Projekt neve : Chair with Belly Button, A tervezők neve : I Chao Wang, Ügyfél neve : IChao Design.

Chair with Belly Button Szék

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.