Design magazin
Design magazin
Szobrászati Pad

Metric - Ganic

Szobrászati Pad A Metric-Ganic segítségével Chen felfedezi annak a gondolatát, hogy a civilizáció hogyan nyomtatja le az ismereteket és hogyan alakította az emberek a földet kultúra és történelem megteremtésére - ezen a lencsén keresztül a szoborpadot felfedezik a természetes és matematikai minták tanulmányozása révén. Megkülönböztetve a szervetlen és a szerves formákat, a fa origami megjelenése az emberi tudás matematikai számításokon alapuló megjelenése, amely ellentétben van a fehér tölgy természetes, az erdőt és a földt képviselő szemcsével.

Projekt neve : Metric - Ganic, A tervezők neve : Webber (Ping-Chun) Chen, Ügyfél neve : 'Make It' Exhibition, Victoria University, New Zealand.

Metric - Ganic Szobrászati Pad

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.