Design magazin
Design magazin
A Világítási Szerkezet

Tensegrity Space Frame

A Világítási Szerkezet A Tensegrity űrtartalmú fény az RBFuller „kevesebbet többért” elvét használja, hogy csak a fényforrását és az elektromos vezetéket használva világítson meg. A feszesség a szerkezeti eszközzé válik, amellyel a nyomás és a feszültség kölcsönösen működik, hogy látszólag folytonos fényű mezőt hozzon létre, amelyet csak a szerkezeti logika határoz meg. Méretezhetősége és a termelési gazdaságosság egy végtelen konfigurációjú árucikkre vonatkozik, amelynek fényes formája kecsesen ellenáll a gravitációs vonzódásnak egy olyan egyszerűséggel, amely megerősíti korszakunk paradigmáját: Többet érjen el kevesebb felhasználásával.

Projekt neve : Tensegrity Space Frame, A tervezők neve : Michal Maciej Bartosik, Ügyfél neve : Michal Maciej Bartosik.

Tensegrity Space Frame A Világítási Szerkezet

Ez a kiváló formatervezés a világítástechnikai termékek és a világítási projektek tervezési versenyének aranydizájnjának nyertese. Mindenképpen látnia kell az arany díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív világítási terméket, valamint világítási projektek tervezési munkáit.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.