Design magazin
Design magazin
A Vegyes Felhasználású Épület

The Mall

A Vegyes Felhasználású Épület A bevásárlóközpont a sivatagban található. A tervezési ötlet azon alapul, hogy az építési programot feloldják egy kulturális és kereskedelmi kerület létrehozására, amely befolyásolja a környékét. A komplexumba integrált városi terek számos tevékenységet fognak tartalmazni, és gazdagítják a térség kulturális interakcióját. Ahelyett, hogy zárt épületként viselkedik, az egész térségben támogatni fogja az utcai életet. A komplex elrendezését, az épületek tájolását és a homlokzat részleteit úgy tervezték, hogy támogassák a természetes források leghatékonyabb felhasználását.

Projekt neve : The Mall, A tervezők neve : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Ügyfél neve : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall A Vegyes Felhasználású Épület

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.