Design magazin
Design magazin
Az Intelligens Karkötő

June by Netatmo

Az Intelligens Karkötő A JUNE napfényvédő karkötő. Ez az első karkötő, amely méri a napfényt. Csatlakozik a felhasználói okostelefonban található társalkalmazáshoz, amely tanácsot ad a nőknek, mikor és hogyan kell naponta megvédeni a bőrt a nap hatásaitól. JÚNIUS és társa App új nyugalmat kínál a napfényben. Június valós időben követi az UV intenzitást és a felhasználó bőrének a nap folyamán elnyelt teljes napsugárzását. A francia ékszer-tervező, Camille Toupet készítette egy csillogó arcú gyémánt szellemében. A JUNE karkötőként vagy brossként viselhető.

Projekt neve : June by Netatmo, A tervezők neve : Netatmo, Ügyfél neve : .

June by Netatmo Az Intelligens Karkötő

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.