Design magazin
Design magazin
Lámpa

Idiomi

Lámpa Idiomi; A lámpa három dimenziójában és világítási sorozatában különböző forgatókönyveket hozhat létre, és valóban új fényben gazdagíthatja a környezetet. Szeretné, hogy a fény kifejezésének eszköze legyen. Ez a lámpa emlékeztet a vonal és az alak tisztaságának témáira, valamint a fehér szívességére. Az Idiomi lehetővé teszi, hogy a fény kísérje az embert mindennapi tevékenységekben, érzésekben, érzésekben és pillanatokban. A LED innovatív potenciáljának köszönhetően képes alkalmazkodni a körülvevő körülményekhez.

Projekt neve : Idiomi, A tervezők neve : Nicolò Caruso, Ügyfél neve : Nicolò Caruso.

Idiomi Lámpa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.