Design magazin
Design magazin
A Digitális Interaktív Magazin

DesignSoul Digital Magazine

A Digitális Interaktív Magazin A Filli Boya Design Soul Magazine más és élvezetes módon magyarázza olvasói számára a színek fontosságát az életünkben. A Design Soul tartalma széles területet tartalmaz a divatotól a művészetig; a dekorációtól a személyes gondoskodásig; a sporttól a technológiáig, sőt az ételektől és italoktól kezdve a könyvekig. A híres és érdekes portrék, elemzések, legújabb technológiák és interjúk mellett a magazin érdekes tartalmakat, videókat és zenét is tartalmaz. A Filli Boya Design Soul Magazine negyedévente jelenik meg iPad, iPhone és Android rendszeren.

Projekt neve : DesignSoul Digital Magazine, A tervezők neve : NGM Turkey, Ügyfél neve : NGM Turkey.

DesignSoul Digital Magazine A Digitális Interaktív Magazin

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.