Design magazin
Design magazin
A Fürdőszobai Bútorok

Sentimenti

A Fürdőszobai Bútorok A Sentimenti fürdőszobai bútorok gyűjteménye, amelyet az érzelmek és az együttélő érzelmek kontrasztja ihlette, modern és elegáns fürdőszoba-légkört kínál. A vízszintes és függőleges kontrasztos favágányok megtestesítik a kontrasztos érzéseket, és finoman növelik a fürdőszobákat. A Sentimenti kollekció készen áll arra, hogy minden méretű fürdőszoba részévé váljon, négy különféle méretű fürdőszobával, fiókokkal és szekrényajtókkal, rejtett világítású tükrökkel és tükrözött szekrényajtókkal.

Projekt neve : Sentimenti, A tervezők neve : Isvea Eurasia, Ügyfél neve : ISVEA.

Sentimenti A Fürdőszobai Bútorok

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.