Design magazin
Design magazin
A Kiállítási Kabin

Onn Exhibition

A Kiállítási Kabin Az Onn egy prémium kézműves termék, amely ötvözi a hagyományokat a modern mintákkal a kulturális javak mesterei révén. Az Onn anyagait, színeit és termékeit a természet ihlette, amelyek a tradicionális karaktereket ragyogó ízben világítják meg. A kiállítási fülkét úgy tervezték, hogy a természet jelenetét a termékekkel együtt megkóstolt anyagok felhasználásával megismételje, és maga a harmonizált mű legyen.

Projekt neve : Onn Exhibition, A tervezők neve : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Ügyfél neve : Onn.

Onn Exhibition A Kiállítási Kabin

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.