Design magazin
Design magazin
A Jelzőtábla

Don Luis

A Jelzőtábla „Sok ország elkezdett olyan politikákat végrehajtani, amelyek ösztönzik a sétálást mint a fontos közlekedési módot. A gyalogosok kockázata növekszik, ha az úttest kialakítása elmulasztja megtervezni és biztosítani a forgalomirányítási mechanizmusokat, amelyek elválasztják a gyalogosokat a járművektől. A forgalmi balesetek becslései szerint a bruttó nemzeti termék 1–2% -a kerül költségekbe ”(WHO). A Don Luis egy 3D-s jelzés, amely a járdára festett sárga 2D vonalhoz kapcsolódik, hogy elkerülje a gyalogos átlépését az utcán, a zebrától eltérő helyen. Szocio-kulturális elemzéssel tervezték, nemcsak az esztétikai útmutatások alapján.

Projekt neve : Don Luis, A tervezők neve : CasBeVilla Team, Ügyfél neve : CasBeVilla Team.

Don Luis A Jelzőtábla

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.