Design magazin
Design magazin
A Vállalati Belső Márkaépítés

Wellness and DaySPA

A Vállalati Belső Márkaépítés Nappali gyógyfürdő, amelynek célja az ügyfelek érkezésének ösztönzése, elősegítve a napi városi rutin azonnali átlépését a szellemi és fizikai felemelkedés helyére. A márkanév fogalma vonatkozik a mennyezet és a falak parametrikus térfogatára, amelyek, mint például a természetes barlangnyílások, lehetővé teszik, hogy a természetes napfény elárasztja az irodákat és a számviteli területeket mögöttük. A két befogadó modult rézlevelekkel aranyozották, amelyek két fajta féldrágakövet hasonlítanak. A tervezési megközelítés a belső szépség metafora, amelyet finomításra szorul.

Projekt neve : Wellness and DaySPA, A tervezők neve : Helen Brasinika, Ügyfél neve : BllendDesignOffice.

Wellness and DaySPA A Vállalati Belső Márkaépítés

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.