Design magazin
Design magazin
Mosdó

SEREL Purity

Mosdó A Serel Purity mosdó a fürdőszobákban helyezkedik el, egyedi és csodálatos tálformájával. A láthatatlan szennyvízfurat kialakításának általános megközelítése. Ez a megközelítés annyira befolyásolja a formatervezést, és bonyolult részletek kidolgozását eredményezi. Ezzel a megközelítéssel a Serel Purity mosdó tiszta, sima, elegáns és a formatervezés általános integritásának teljes összhangban áll. A SEREL Purity mosdó, amelyben a lágy formák dominálnak, felhívja a felhasználót a futurizmusba.

Projekt neve : SEREL Purity, A tervezők neve : SEREL Seramic Factory, Ügyfél neve : Serel Sanitory Factory .

SEREL Purity Mosdó

Ez a nagyszerű formatervezés bronztervező díjat nyert az építészet, az épület és az építkezés tervpályázatán. Mindenképpen látnia kell a bronz díjat nyert tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív építészeti, épület- és szerkezeti tervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.