Design magazin
Design magazin
Ez Egy Falra Szerelt Wc Serpenyő

SEREL Purity

Ez Egy Falra Szerelt Wc Serpenyő Miközben a tisztaságú WC-csészébe a lágy átmenetek dominálnak, az egyszerű és minimális szellőzést is hagyja a környezetben. Nemcsak esztétikájával érinti a felhasználót, hanem tisztasággal és ártatlansággal is tiszteletben tartja a természetét. A könnyen leszerelhető, reteszelő WC-ülés-ülés üléshuzat-kialakításának általános megközelítése a vezérlőgombok, amelyeket a fedélzet belső részébe kell behelyezni. A felhasználóval érintkező gombokat azon a helyen helyezik el, amelyen a legnehezebb szennyeződni, tehát ez további előnyt jelent a higiénia szempontjából.

Projekt neve : SEREL Purity, A tervezők neve : SEREL Seramic Factory, Ügyfél neve : Matel Hammadde San. ve Tic A.S Serel Sanitary Factory.

SEREL Purity Ez Egy Falra Szerelt Wc Serpenyő

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.