Design magazin
Design magazin
Hajóvezérlő Rendszer

GE’s New Bridge Suite

Hajóvezérlő Rendszer A GE moduláris hajóvezérlő rendszerét úgy tervezték, hogy illeszkedjen mind a nagy, mind a könnyű hajókhoz, intuitív irányítást és tiszta vizuális visszacsatolást biztosítva. Az új helymeghatározási technológia, a motorvezérlő rendszerek és a felügyeleti eszközök lehetővé teszik a hajók pontos mozgását zárt terekben, miközben csökkentik a kezelő igénybevételét, mivel a bonyolult kézi vezérléseket az új érintőképernyő-technológia váltja fel. Az állítható képernyő csökkenti a visszaverődést és optimalizálja az ergonómiát. Minden konzolnak van beépített fogófogantyúja a durva tengerekben történő felhasználáshoz.

Projekt neve : GE’s New Bridge Suite, A tervezők neve : LA Design , Ügyfél neve : GE.

GE’s New Bridge Suite Hajóvezérlő Rendszer

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.