Design magazin
Design magazin
Polcrendszer

bibili

Polcrendszer A józan és klasszikus felépítésű polcok erős személyiséggel hatnak. Ez a háromszög alakú függőleges helyzet fordított elhelyezéséből származik, amely egy csavaró mozgást eredményez, amely az egység különböző mélységein játszik magassága alatt. A kifejlesztett dinamikus hatás szinte emberi hozzáállást ad a bútorokhoz: attól függően, hogy ahonnan nézzük, a vállunkra néz és / vagy az ajtókon hallgat. A "bibili" polcok különböző szélességű modulokban készülnek. Ezért lehetőség van élénk grafikus effektusú, falak létrehozására.

Projekt neve : bibili, A tervezők neve : Rosset Thierry Michel, Ügyfél neve : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Polcrendszer

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.