Design magazin
Design magazin
Szék

ICICLE

Szék Úgy gondolom, hogy az ülések a belsőépítészet legfontosabb és legmegfelelőbb tagjai. Ugyancsak rendkívüli szerepet játszik a kültéri és a beltéri területeken .Mindig a székek olyan helyek, ahol ülni, pihenni és pihenni lehet, amikor elérjük. kérdés. Most mi történne, ha a biztonságos és kedves része, amelybe bízsz, erőszakos és bizonytalan elemré váljon? Ezt az érzést szeretném bemutatni.

Projekt neve : ICICLE, A tervezők neve : Ali Alavi, Ügyfél neve : Ali Alavi design.

ICICLE Szék

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.