Design magazin
Design magazin
Asztali Lámpa

Aida

Asztali Lámpa Személy szerint ihletet ihlek a természetben található állatoktól, és a terveim nagy részében inkább a természetes formákat alkalmazom, nem pedig a geometriai formákat. Az asztali lámpa az egyik kedvenc tárgyam a belsőépítészetben. Az asztali lámpa kialakítását a Horn of ram ihlette. Megkíséreltem létrehozni egy szobrászati és dekorációs formát, amely asztali lámpaként működik.

Projekt neve : Aida, A tervezők neve : Ali Alavi, Ügyfél neve : Ali Alavi design.

Aida Asztali Lámpa

Ez a jó forma nyeri el a formatervezési díjat a csomagolástervezési versenyen. Minden bizonnyal látnia kell a díjnyertes tervezők tervezési portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív csomagolástervezési munkát.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.