Design magazin
Design magazin
Kés Blokk

a-maze

Kés Blokk Az egy labirintus késblokka kialakításának célja a mentális és a látásérzékeink azonos stimulálása. A kések tárolásának és szervezésének módját egyedülállóan inspirálja a gyermekkori játék, amelyet mindannyian ismerünk. Az esztétika és a funkcionalitás tökéletesen összeolvadva a labirintus céljait szolgálja, és ennél is fontosabb kapcsolatot létesít velünk, amely felhívja a kíváncsiság és a szórakozás érzelmeit. A tiszta formája egy labirintus lehetővé teszi számunkra, hogy élvezze az egyszerűségét, amely kevesebbel sokkal többet tesz. Éppen ezért a labirintus autentikus termékinnovációt eredményez, felejthetetlen felhasználói élménnyel és egyező megjelenéssel.

Projekt neve : a-maze, A tervezők neve : Prompong Hakk, Ügyfél neve : SNF a brand by WIKO Cutlery.

a-maze Kés Blokk

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezése

Csodálatos dizájn. Jó kialakítás. Legjobb tervezés.

A jó tervek értéket teremtenek a társadalom számára. Minden nap bemutatunk egy különleges tervezési projektet, amely bemutatja a kiválóságot a tervezésben. Ma örömmel mutatunk be egy díjnyertes mintát, amely pozitív különbséget jelent. Naponta több nagyszerű és inspiráló mintát mutatunk be. Ügyeljen arra, hogy minden nap látogasson el hozzánk, és élvezze a világ legjobb tervezőinek új jó dizájntermékeit és projektjeit.