Design magazin
Design magazin
A Végasztal

TIND End Table

A Végasztal A TIND végasztal egy kicsi, környezetbarát asztal, erős vizuális jelenléttel. Az újrahasznosított acél tetejét vízsugarasra vágják, bonyolult mintával, amely élénk fény- és árnyékmintákat hoz létre. A bambusz lábak alakját az acél tetején található mintázat határozza meg, és a tizennégy láb mindegyike áthalad az acél tetején, majd egy szintre vágja. A felülről nézve a szénsavas bambusz megállító mintát hoz létre, a perforált acélhoz viszonyítva. A bambusz gyorsan megújuló nyersanyag, mivel a bambusz egy gyorsan növekvő fű, nem pedig fatermék.

Projekt neve : TIND End Table, A tervezők neve : Nils Finne, Ügyfél neve : FINNE Architects.

TIND End Table A Végasztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervező csapata

A világ legnagyobb tervező csapata.

Időnként nagyon nagy tehetséges tervezők csapatára van szüksége, hogy igazán nagyszerű terveket készítsen. Minden nap külön díjnyertes innovatív és kreatív tervezőcsapatot képviselünk. Fedezze fel és fedezze fel az eredeti és kreatív építészet, a jó formatervezés, a divat, a grafikai tervezés és a stratégiai stratégiai projektek tervezői csapatainak világszerte működését. Merítsen ihletet a nagymester tervezők eredeti munkáiból.