Design magazin
Design magazin
A Végasztal

TIND End Table

A Végasztal A TIND végasztal egy kicsi, környezetbarát asztal, erős vizuális jelenléttel. Az újrahasznosított acél tetejét vízsugarasra vágják, bonyolult mintával, amely élénk fény- és árnyékmintákat hoz létre. A bambusz lábak alakját az acél tetején található mintázat határozza meg, és a tizennégy láb mindegyike áthalad az acél tetején, majd egy szintre vágja. A felülről nézve a szénsavas bambusz megállító mintát hoz létre, a perforált acélhoz viszonyítva. A bambusz gyorsan megújuló nyersanyag, mivel a bambusz egy gyorsan növekvő fű, nem pedig fatermék.

Projekt neve : TIND End Table, A tervezők neve : Nils Finne, Ügyfél neve : FINNE Architects.

TIND End Table A Végasztal

Ez a csodálatos formatervezés ezüst formatervezési díjat nyert a divat, ruházat és ruhadarabok versenyén. Mindenképpen látnia kell az ezüst díjnyertes tervezők portfólióját, hogy felfedezhessen sok más új, innovatív, eredeti és kreatív divat-, ruházat- és ruhadarabot.

A nap tervezési legenda

Legendás tervezők és díjnyertes munkáik.

A Design Legends rendkívül híres tervezők, akik jó terveikkel jobb helyet teremtenek világunk számára. Fedezze fel a legendás tervezőket és innovatív termékmintáikat, eredeti műveiket, kreatív építészetét, kiemelkedő divattervezeteit és tervezési stratégiáit. Élvezze és fedezze fel díjnyertes tervezők, művészek, építészek, innovátorok és márkák eredeti terveit világszerte. Merítsen ihletet a kreatív tervekből.